Portret fotografie

Zakelijke portretfotografie LinkedIn portretten Groepsportretten

Portretfotografie

 

Portretfoto’s worden vaak gebruikt voor professionele doeleinden, zoals op zakelijke websites, sociale media en andere zakelijke uitingen.

Butino bespreekt vóór de fotoshoot met u waarvoor de portretten zullen worden gebruikt,  hoeveel mensen op de foto gaan en of de setting reproduceerbaar moet zijn op een ander moment of eventueel zelfs op een andere locatie.

Daarna bespreken we met u welke stijl gekozen wordt voor de fotoshoot en de uiteindelijke foto. Zo kan een foto voor Linkedin anders zijn dan een foto voor een jaarverslag.

Voor Linkedin portretten kan Butino op locatie een studio opbouwen met eigen verlichting. De achtergrond van de foto kan een effen kleur zijn maar kan ook een ‘natuurlijk achtergrond’ hebben zoals een gang of trap in het kantoor.

Zakelijke portret fotografie op locatie

Als Butino fotografeert op locatie, kan een natuurlijke achtergrond gebruikt worden. Een dergelijke achtergrond is erg geschikt als deze extra informatie geeft over het onderwerp van de foto of over de plek waar de geportretteerde werkt. Bij deze stijl van portretten wordt gebruik gemaakt van daglicht, maar ook van extra studio flitslicht. Zonder dat het erg opvalt, wordt de extra belichting gebruikt om de geportretteerde los te maken van de omgeving.        

Butino kan ook op locatie een fotostudio opbouwen. Voordeel daarvan is dat het resultaat van de foto niet weersafhankelijk is omdat er puur met studio licht wordt gewerkt. Deze studio kan op een later moment nog een keer worden opgebouwd, om de reeks te vervolgen met nieuwe medewerkers.

Op locatie kan ook gekozen worden voor een shoot met een natuurlijke achtergrond. Portretten met een natuurlijke achtergrond werken goed wanneer de omgeving een deel van het verhaal vertelt.

SPECIALISATIES >>

Doeltreffende & creatieve Content marketing

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?