Architectuur

Foto en video content vastgoed en architectuur

Beelden van gebouwen

Het fotograferen van een gebouw of woonobject heeft zo zijn eigen kenmerken. Een gebouw is een passief object dat er op verschillende momenten van de dag anders uit kan zien. Daglicht op verschillende momenten van de dag kan een gebouw heel anders tonen. Voor grote gebouwen heb je vaak groothoeklenzen nodig, om het hele gebouw in een keer op de foto te krijgen. In speciale gevallen is het mogelijk of soms zelfs nodig om het gebouw met een drone te fotograferen. Het fotograferen van een interieur is erg stijlgevoelig. De foto’s die hieronder staan vertegenwoordigen onze stijl. Mochten er specifieke wensen zijn, laat het vooral ons weten. 

 

Afgeronde projecten

Laat afgeronde projecten op beeld vastleggen ter promotie

Video

Maak gebruik van de mogelijkheden van video bij content creatie

Fotografie binnen en buiten

Het afbeelden of documenteren van een portefeuille is vaak een reden om vastgoed te laten fotograferen. Deze foto’s zijn ook inzetbaar door de marketingafdeling. Vastgoed fotografie wordt vaak gecombineerd met luchtfotografie. Het fotograferen van meerdere adressen binnen een bepaalde periode is zeker mogelijk. We bespreken graag de opties. 

In het verlengde van interieurfotografie is het voor retailers interessant om hun winkel te laten fotograferen, dit kan verschillende redenen hebben. Wij kunnen voor openingstijd de winkel fotograferen. 

SPECIALISATIES >>

Doeltreffende & creatieve Content marketing

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?