LinkedIn portretfotografie

Zakelijke LinkedIn portretfoto's

LinkedIn studio portret fotografie

Voor portretfotografie bouwen wij op locatie een studio op. Deze setting is reproduceerbaar op een ander moment. In deze studio setting kan gekozen worden voor verschillende kleuren achtergronden, waarbij ook kan worden gekozen voor een volledig witte achtergrond. Doordat de setting reproduceerbaar is, is het mogelijk om nieuwe medewerkers op dezelfde manier vast te laten leggen.

Op de laptop kan direct de beste foto worden gekozen. Na de fotoshoot worden de gekozen foto’s toegestuurd waarna deze in hoge resolutie gedownload kunnen worden. 

De medewerkers kunnen daarna de foto’s gebruiken voor bijvoorbeeld social media maar ook voor andere marketing doeleinden. 

LinkedIn portret
Studio op locatie

Alle medewerkers op de foto

Bij portretfotografie denken de meeste mensen aan een foto vergelijkbaar met een pasfoto. Maar er zijn veel meer vormen om mensen te portretteren. Zo kan een zakelijk portret verschillende stijlen hebben. Denk aan een studio omgeving, met een witte of gekleurde achtergrond. Deze studio omgeving kan ook op locatie worden opgebouwd, zodat uw medewerkers niet naar de fotograaf hoeven. De fotograaf komt dan bij u langs. Een andere stijl van portretfotografie is met als achtergrond een natuurlijk omgeving. Hiermee bedoelen we dat een deel van het gebouw, interieur of bedrijf zichtbaar is op de foto. De persoon wordt dan met extra licht uitgelicht waardoor deze loskomt van de omgeving. 

Wilt u alle medewerkers op de foto laten zetten? Het is mogelijk om eventueel verspreid over meerdere momenten alle medewerkers te laten fotograferen. Door efficiënt te werken kunnen wij zelfs met meerdere fotograferen tegelijk medewerkers fotograferen. Ontvang de foto’s digitaal en in de gewenste resolutie. Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte.

MEER ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE >>

Doeltreffende & creatieve Content marketing

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?