Retail fotografie

Fotografie voor detailhandel

Fotografie van de winkel

Aan een winkel wordt veel aandacht besteed qua inrichting, verlichting en sfeer. Ondernemers willen dit ook online laten zien op bijvoorbeeld de website, social media kanalen of in een magazine. Wanneer het doel van de foto duidelijk is, kunnen we aan de slag om foto’s te maken van zowel het interieur als het exterieur van de winkel. 

Social media

Gebruik de foto's voor social media campagnes

Sales

Stuur foto's mee met offertes en laat mogelijkheden zien

Fotografie van producten

Online wordt voor veel retailers steeds belangrijker. Om online goed zichtbaar te zijn, zijn goede en herkenbare foto nodig. Dit geldt niet alleen voor de winkel zelf maar ook voor de producten. Het professioneel laten fotograferen van de producten draagt bij een professioneel imago. Ook zorgt het ervoor dat bezoekers van de website een beter beeld krijgen bij de producten die verkocht worden. Afhankelijke van het soort producten en de hoeveelheid kunnen we in de winkel de producten fotograferen of in een van de studio’s verspreid door Nederland.

 

 

"Met dit beeldmateriaal kunnen we ons project promoten."
A.W. van Doorn

Beeld content
Content maakt content

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar